Gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen

Je bekijkt nu Gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen

Wat is gewaarborgd inkomen

Heeft u vragen over de verzekering gewaarborgd inkomen? Aarzel niet om contact op te nemen via contact. Een verzekering gewaarborgd inkomen biedt een maandelijks vervangingsinkomen voor wie door ziekte of ongeval arbeidsongeschikt wordt. Dit zorgt ervoor dat u aan uw financiële verplichtingen kunt blijven voldoen, zoals afbetalingen van leningen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een ernstige inkomstendaling.

Waarom is het gewaarborgd inkomen belangrijk?

  1. Financiële zekerheid: Het biedt een financieel vangnet tijdens perioden van arbeidsongeschiktheid, zodat uw levensstandaard behouden blijft.
  2. Aanvulling op sociale zekerheid: De uitkeringen van de sociale zekerheid zijn vaak beperkt. Deze verzekering zorgt voor een aanvullend inkomen dat dichter bij uw laatst verdiende loon ligt.
  3. Brede dekking: De polis is beschikbaar voor een breed publiek, waaronder zelfstandigen, bedienden, vrije beroepen, en ambtenaren, waardoor iedereen zich kan beschermen tegen inkomstendaling door arbeidsongeschiktheid.

Belangrijk om te weten over gewaarborgd inkomen

  • Voor wie: Deze verzekering is bedoeld voor zowel zelfstandigen in hoofd- en bijberoep als loontrekkenden, ambtenaren, en vrije beroepen.
  • Premiebepaling: De premie wordt bepaald door factoren zoals instapleeftijd, beroepsrisico, de gewenste dekking, en de gekozen eigen risicotermijn (de wachttijd voordat de uitkering start).
  • Uitkering: U ontvangt een maandelijks bedrag bij arbeidsongeschiktheid, dat helpt uw inkomensniveau te handhaven tot u weer aan het werk kunt.

De verzekering gewaarborgd inkomen is een cruciale voorziening voor iedereen die zijn financiële zekerheid wil waarborgen bij arbeidsongeschiktheid. Voor meer informatie en advies op maat, neem contact op met Mican Verzekeringen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.