Alle Bouwplaats Risico’s (ABR)

Je bekijkt nu Alle Bouwplaats Risico’s (ABR)

Wat is de polis Alle Bouwplaats Risico's (ABR)?

Heeft u vragen over de polis Alle Bouwplaats Risico's? Aarzel niet om contact op te nemen via www.mican.be/contact/. De polis Alle Bouwplaats Risico's is een omvattende verzekering die is ontworpen om een breed scala aan risico's en potentiële schades te dekken die kunnen voorkomen op een bouwplaats. Deze verzekering biedt bescherming voor de bouwheer, aannemers, raadgevende ingenieurs en architecten tegen schade aan het werk en aansprakelijkheid, ongeacht of er sprake is van fouten. De ABR-polis is aanpasbaar aan de specifieke behoeften van alle betrokken partijen bij een bouwproject.

Waarom is de polis Alle Bouwplaats Risico's belangrijk?

  1. Brede dekking: De ABR-verzekering biedt een dubbele waarborg, inclusief schade aan de verzekerde goederen en aansprakelijkheid, die essentieel zijn tijdens de bouw- en onderhoudsperiodes.
  2. Voorkomt vertragingen: Door directe schadevergoeding zonder naar de aansprakelijke partij te zoeken, worden langdurige juridische discussies vermeden, waardoor projectvertragingen worden geminimaliseerd.
  3. Financiële zekerheid: Biedt zekerheid dat eventuele schade wordt vergoed, zelfs bij faillissement van de aannemer, wat een vlotte voortzetting van het bouwproject waarborgt.

Belangrijk om te weten over de polis Alle Bouwplaats Risico's

  • Wie kan verzekerd worden: Alle deelnemers aan het bouwproces, inclusief de aannemer, onderaannemers, de bouwheer, architecten en raadgevende ingenieurs.
  • Termijn van waarborgen: U bent beschermd tijdens de bouwtermijn tot de voorlopige oplevering en gedurende de onderhoudstermijn die kan variëren van 12 tot 24 maanden.
  • Dekking: De verzekering dekt schade aan het gebouw tijdens de werken en de onderhoudstermijn, diefstal van materialen en schade aan derden.

De ABR-verzekering is een cruciale component voor elk bouwproject, aangezien het een alomvattende bescherming biedt tegen een breed scala aan risico's op de bouwplaats. Voor meer informatie over hoe deze polis uw project kan beschermen en voor persoonlijk advies, nodigen wij u uit om contact op te nemen met Mican Verzekeringen. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de beste verzekeringsoplossingen voor uw specifieke behoeften.