De Familiale Verzekering

Je bekijkt nu De Familiale Verzekering

Wat is de familiale verzekering

Ontdek meer over onze verzekeringen of vraag direct advies aan via onze contactpagina. De familiale verzekering, ook bekend als de Burgerlijke Aansprakelijkheid privéleven, biedt bescherming tegen schade (materiële en/of lichamelijke) die jij of een gezinslid aan derden veroorzaakt. Dit kan variëren van het per ongeluk laten vallen van een laptop tot schade veroorzaakt door huisdieren.

Waarom is deze familiale verzekering belangrijk

  1. Brede bescherming: Het dekt een breed scala aan incidenten, van kleine ongelukken in en om het huis tot schade veroorzaakt door je huisdieren.
  2. Bescherming voor het hele gezin: Niet alleen jijzelf, maar ook je partner, kinderen, huisdieren en zelfs logerende vrienden of familieleden zijn meeverzekerd.
  3. Voorkomt financiële lasten: Het beschermt je persoonlijk vermogen tegen hoge schadevergoedingen die je anders zelf zou moeten dragen.
  4. Gemoedsrust: Je weet dat je goed beschermd bent tegen de financiële gevolgen van ongelukjes die iedereen kunnen overkomen.

Belangrijk om te weten over familiale verzekering

Een familiale verzekering, hoewel niet wettelijk verplicht in België, biedt essentiële bescherming voor jou en je gezin tegen de financiële risico's van dagelijkse ongelukken en incidenten. Bij Mican Verzekeringen streven we ernaar om een verzekering aan te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van jouw gezin. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen bij het kiezen van de juiste familiale verzekering:

  • Dekking op maat: Onze familiale verzekeringen zijn ontworpen om een breed scala aan situaties te dekken, van kleine ongelukken in huis tot schade veroorzaakt door jou of een gezinslid aan derden.

  • Wie valt er onder de polis: Het is belangrijk om na te gaan wie allemaal onder jouw familiale verzekering valt. Bij Mican Verzekeringen zorgen we ervoor dat jouw hele gezin, inclusief huisdieren, beschermd is.Juridische ondersteuning: In geval van geschillen bieden we juridische ondersteuning om jou en je gezin te verdedigen.

  • Flexibele premies: Wij bieden flexibele premieopties die rekening houden met jouw specifieke behoeften en budget, zonder in te boeten op de kwaliteit van de dekking.

  • Eenvoudige schadeafhandeling: Ons toegewijde team zorgt voor een vlotte en efficiënte afhandeling van claims, waardoor het proces zo stressvrij mogelijk voor jou is

Bij Mican Verzekeringen begrijpen we het belang van gemoedsrust voor jou en je gezin. Daarom streven we ernaar om verzekeringen te bieden die niet alleen bescherming bieden tegen veelvoorkomende risico's, maar ook aangepast zijn aan de unieke dynamiek van jouw gezinssituatie. Voor persoonlijk advies en meer informatie over hoe we jou kunnen helpen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Zo zorgen we samen voor de veiligheid en bescherming van jouw dierbaren.

Voor meer informatie over hoe de familiale verzekering jou kan beschermen, bezoek onze contactpagina. Ons team van experts staat klaar om je te voorzien van advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste dekking voor jouw situatie.