Eerst en vooral willen wij je welkom heten, neem gerust een kijkje op onze website en als je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren.

Mican verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Sint-Truiden. Wij bemiddelen tussen onze klanten en de verzekeringsmaatschappijen, waarbij onze klanten centraal staan. Zowel voor particuliere klanten als ondernemers bieden wij onze klanten de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties.

In 1995 statte Rigo het verzekeringskantoor op, samen met zijn echtgenote zorgde hij ervoor dat Mican verzekeringen het kantoor is, zoals het nu bestaat. In 2009 stapte Anneleen mee in het avontuur van de verzekeringen.
Juli 2021 nam Anneleen het kantoor over en werken ze nu samen verder aan de stevige basis die haar vader gelegd heeft.

Intussen geniet Rigo van zijn welverdiend pensioen. Mandy versterkt het team, samen met Anneleen zorgt ze ervoor dat de klanten nog steeds van dezelfde klantgerichte aanpak kunnen genieten.

Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te geven, heeft Anneleen enkele jaren geleden haar diploma preventie adviseur niv. 2 gehaald. Op die manier kunnen we onze professionele klanten het beste advies geven. Een goede risicobeheersing zorgt ervoor dat er minder kans is op schade en dat resulteert in een betere verzekeringspremie.

Onze partnermaatschappijen zijn de beste op de markt. Zo kunnen wij onze klanten de juiste dekkingen aanbieden aan de meest interessante tarieven.

Ook bij schade staan wij onze klanten bij, wij gaan steeds ter plaatse bij een expertise en geven op die manier een vertrouwde begeleiding bij het schadedossier. Hierdoor kan u rekenen op een snelle en correcte vergoeding na schade.

Wij vinden het zeer belangrijk dat we bereikbaar zijn, open communiceren en vooral duidelijkheid staat centraal bij ons.

Groetjes,
Anneleen 

Anneleen Hayen

Zaakvoerder 

Het kwaliteitslabel van Brocom

Door te kiezen voor een Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar hebt u de garantie van een superieure kwaliteit van dienstverlening. De makelaar die drager is van dit kwaliteitslabel beantwoordt immers aan zeer strikte criteria.

Sectorale gedragsregels

Bovendien zijn de Brocom Erkende Verzekeringsmakelaars de enige tussenpersonen die per principe de sectorale gedragsregels ondertekenen. Het is daarom dat dit label uw garantie is voor keuze, service en de verdediging van UW belangen… in alle onafhankelijkheid!
Meer dan een “verkoper” is de Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar een specialist in verzekeringen.

Hij is uw beste verzekering.

BROCOM-new-card-POS-NL