Welkom bij Mican Verzekeringen

Eerst en vooral willen wij je welkom heten bij Mican Verzekeringen. Neem gerust een kijkje op onze website en als je vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan klaar om je te helpen met al je verzekeringsvragen.

Mican Verzekeringen is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in Sint-Truiden. Wij bemiddelen tussen onze klanten en de verzekeringsmaatschappijen, waarbij onze klanten centraal staan. Zowel voor particuliere klanten als ondernemers bieden wij de juiste bescherming voor de meest uiteenlopende verzekeringssituaties.

Onze Geschiedenis

In 1995 startte Rigo het verzekeringskantoor op, samen met zijn echtgenote zorgde hij ervoor dat Mican Verzekeringen het kantoor is, zoals het nu bestaat. In 2009 stapte Anneleen mee in het avontuur van de verzekeringen. In juli 2021 nam Anneleen het kantoor over en werkt ze nu verder aan de stevige basis die haar vader gelegd heeft.

Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te geven, heeft Anneleen enkele jaren geleden haar diploma preventieadviseur niveau 2 gehaald. Op die manier kunnen we onze professionele klanten het beste advies geven. Een goede risicobeheersing zorgt ervoor dat er minder kans is op schade en dat resulteert in een betere verzekeringspremie.

Ons Team

Sinds januari 2024 maakt Janik deel uit van ons team, hij is degene die verantwoordelijk is voor leven dossiers. Sinds april 2024 is Mandy bij ons in dienst. Ze houdt zich bezig met schadedossiers en particuliere verzekeringen.

Onze Diensten

Bij Mican Verzekeringen leveren we een breed scala aan verzekeringsdiensten. Onze belangrijkste diensten omvatten:

 • Autoverzekering: Essentieel voor elke bestuurder, van de beginnende tot de ervaren chauffeur.
 • Brand- en Familiale Verzekering: Biedt uitgebreide bescherming voor je huis en geliefden.
 • Hospitalisatie- en Uitvaartverzekering: Essentieel voor ieders gemoedsrust.
 • Individuele Ongevallenverzekering: Belangrijk voor onvoorziene persoonlijke ongelukken.
 • Pensioensparen en Rechtsbijstandverzekering: Lange termijn financiële planning en juridische bescherming.
 • Diensten voor Zelfstandigen en KMO’s: Waaronder alle bouwplaatsrisico’s, arbeidsongevallenverzekering, autoverzekering zelfstandige, gewaarborgd inkomen, en groepsverzekering.

Onze Partnermaatschappijen

Onze partnermaatschappijen zijn de beste op de markt. Zo kunnen wij onze klanten de juiste dekkingen aanbieden aan de meest interessante tarieven. We werken samen met Baloise, Vivium, AG, Optimco, Euromex, DAS en AXA.

Klantgerichtheid en Erkenningen

Bij Mican Verzekeringen vinden we het zeer belangrijk dat we bereikbaar zijn, open communiceren en vooral duidelijkheid bieden aan onze klanten. We streven ernaar om altijd bereikbaar en transparant te zijn. Als een Brocom Erkend Verzekeringsmakelaar voldoen we aan strikte kwaliteitscriteria en sectorale gedragsregels, wat ons onderscheidt als een vertrouwde en competente adviseur in de verzekeringswereld. Brocom Erkende Verzekeringsmakelaars zijn de enige tussenpersonen die per principe de sectorale gedragsregels ondertekenen, wat je garantie is voor keuze, service en de verdediging van jouw belangen.

Contactgegevens

 • Telefoon: (+32) 011 68 85 59
 • Email: anneleen.hayen@mican.be
 • Andere contacten: schade@mican.be, beheer@mican.be
 • Ondernemingsnummer: BE0766.406.403
 • FSMA nummer: 0766.406.403

Groetjes, Anneleen Hayen

Zaakvoerder anneleen.hayen@mican.be